SOME STUDING AND A RUSTIC PASTA DISH
UN POCO DE ESTUDIO Y UN PLATO DE PASTA RÚSTICO
Yesterday I had the sad news about the culinary event I told you about that I might be joining...well...I will not be joining it afterall...now I am preparing for my stay at the Equine Refference Hospital next week, Im doing some studing and preparing to go there and learn much more about these beautiful creatures...during my study breaks I continue with my cooking and my picture taking...
As I was eating too much animal protein (fish) lately my body was asking for some vegetarian food so I decided to make myself this lovely and rustic gluten free pasta dish...
Ayer tuve la triste noticia sobre el evento culinarion que os conté y que quizás iba a participar...no participará después de todo...ahora me estoy preparando para mi estancia en el Hospital Equino de referencia la semana que viene, estoy estudiando un poco para prepararme y aprender más sobre estas preciosas criaturas...durante las pausas de mi estudio sigo con mi cocina y mis fotos...
Como últimamente he estado comiendo mucha proteína animal (pescado) mi cuerpo me estaba pidiendo algo más vegetariano así que decidí hacerme este plato estupendo y rústico de pasta sin gluten...
Vitamin C was in order as here even thought sun shines it is quite chilly and I am starting to feel an itch in my throat so thought that some vit.C would be a good idea...tomatoes and red peppers have loads of this splendid vitamin!
For this easy recipe I used 1 large ripe tomato and 1/2 big red pepper, heat a pan with some olive oil, add half sliced onion and garlic and stir for a minute, then add the sliced red pepper and after a few minutes add the tomato...stir for a few minutes and in this pan add the fresh pasta after being boiled, the pasta I used is a fresh gluten free spinach pasta that I bought at the herbal shop...lovely taste!!
Tocaba vitamina C porque a pesar de tener sol sigue habiendo un poco de frío y estoy sintiendo un leve picor en la garganta así que pensé que un poco de vit.C era una buena idea...los tomates y los pimientos rojos tienen mucha de esta vitamina estupenda!
Para esta fácil receta usé un tomate grande y maduro, medio pimiento rojo, en una sartén con aceite calentar media cebolla en rodajas, un poco de ajo sofreír un poco y echar demás ingredientes empezando por el pimiento en rodajas también y después el tomate..sofreír un poco más y echar en la sartén la pasta ya cocida, esta pasta es una que compré en la herboristería es pasta fresca de espinacas sin gluten...estupendo sabor!
Plate with some oregano fresh leaves...
Sirve con unas hojitas frescas de orégano...
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